Skal du være kongen af ringridning?

img 7557 300x200 - Skal du være kongen af ringridning?

Har du tilmeldt dig en ringridderfest, så er der god grund til at glæde sig. Det bliver en fantastisk oplevelse for dig og din hest at deltage i. Ringridning går kort fortalt ud på at få en lanse gennem en ring, mens du rider på en hest. I har selvfølgelig trænet hjemmefra, så du har noget øvelse i at få lansen gennem ringen, mens din hest er i bevægelse. Du får brug for dine balance- og koordineringsevner, så det er både fysisk og mentalt udfordrende. Når først du har lært teknikken, er ringridning supersjovt. Ringridning er en ridderturnering, som har været populær siden middelalderen, og traditionen lever især i Sønderjylland.

Bakkamera til hestetrailer

Skal du fragte din hest fra stalden til en ringridderfest, har du brug for en hestetrailer. Når man kører med en hestetrailer, er det ekstra vigtigt, at man som bilist har det fulde overblik. Hvis der fx opstår en situation, hvor du skal bakke, kan det være en udfordring, hvis du kører med en hestetrailer. Især hvis du også skal bakke nogle steder, som du ikke kender i forvejen, eller hvor der kun er lidt plads. Derfor vil vi opfordre dig til at tjekke bakkamera bedst i test og købe det bakkamera, som matcher dine behov bedst. Så bliver det meget nemmere og langt mere sikkert at køre rundt med en hestetrailer.

35474735 1828630997159475 615056866023571456 n e1529169883903 300x201 - Skal du være kongen af ringridning?

Både før og efter konkurrencen er det vigtigt, at du sørger godt for din hest, og at den får mad og drikke. Derudover er det selvfølgelig vigtigt, at du også selv har det sjovt og oplever det fantastiske fællesskab. Selvom ringridning er en konkurrence, er det fornøjeligt at deltage i – også selvom man ikke vinder. Du har chancen for at deltage flere gange årligt, og hvem ved, måske bliver det en dag din tur til at blive ringridderkonge.