Frirum til folkemusik i en travl hverdag

energy inspiration ideas planet waters 300x200 - Frirum til folkemusik i en travl hverdag

I vores travle og moderne hverdag kan det være svært at finde et frirum til at slappe af og nyde livet. Men det er vigtigt, at vi får energi og næring, både fysisk og psykisk. De fleste må prioritere deres tid, og nogle vælger at få leveret sunde og varierede måltider fra Kokkens Hverdagsmad, som de kan spise i ro og mag.

Mange må også prioritere, hvilke oplevelser de ønsker at få, og om det skal være alene eller sammen med familien. Nogle vil måske gerne prioritere sport, imens andre sætter pris på en god middag på en restaurant, en biograftur eller en koncert. Nogle elsker at tage på en årlig festival og har gjort det siden, de var unge. Hvis du gerne vil opleve en anderledes festival, som er intim, og hvor der bliver spillet folkemusik, bør du bestemt bestille billet til Fanø Free Folk Festival.

Folkemusik giver sjælen vinger

1024px Cambridge Folk Festival 1985   Battlefield Band on stage 300x184 - Frirum til folkemusik i en travl hverdag

Fanø Free Folk Festival løb af stablen første gang i 2010, og har siden været et tilløbsstykke. Det er en lille festival med plads til 200 mennesker, og her kan man høre både traditionel folkemusik og eksperimenterende folkemusik, så der er noget for enhver smag. Folkemusiktraditionen står især stærk i Sønderho, som også er kendt for sit kunstnermiljø. Vil du gerne med til den næste folkemusikfestival på Fanø, så er der noget at se frem til næste år. Folkemusik kan hensætte folk i en tilstand, hvor de føler, at sjælen får vinger. Man glemmer tiden omkring sig. Man bliver ladet op, og man får en uforglemmelig musikalsk oplevelse på skønne Fanø.