Folkemusik og flirt

800px Piazza Grande Festival del film Locarno 300x200 - Folkemusik og flirt

Der er mange, som scorer hinanden på en festival, for når musikken spiller, så er folk mere åbne for at møde hinanden. Hvis du er typen, som gerne vil mødes uforpligtende med andre singler, så kan du også vælge at oprette en profil på Sexhunt og få spændende oplevelser. Hvis din date udvikler sig, så får du måske også lyst til at tage ham eller hende med på Tønder Festival, så I kan blive underholdt med folkemusik, mens i flirter.

Tønder Festival i over 40 år

Tønder Festival har eksisteret siden 1974, hvor en flok unge musikere spillede tre dage i træk i Bachmanns Vandmølle. Det inspirerede til at lave en årlig festival med folkemusik. Ildsjælene bag festivalen, som var med helt fra begyndelsen for over 40 år siden, er den skotske musiker Rod Sinclear samt festivallederne Carsten Panduro og Anni Lehmann. Maria Theessink overtog i 2014 jobbet som kunstnerisk leder. I 1978 flyttede festivallen fra Bachmanns Vandmølle til dyreskuepladsen, hvor der var plads til at opsætte et stort telt, som kunne rumme 800 gæster. Tønder Festival har alle årene været populær, og i 1980 etableredes der en fond, Tønder Festival Fond, til at sikre festivalens økonomi.

Særlig folkemusikalsk profil

festival 3466251 960 720 300x200 - Folkemusik og flirt

Det var også i de år, at Tønder Festival fik sin særlige folkemusikalske profil, der også tiltrak internationale navne som Tom Paxton, Lonnie Donegan, Birelli Lagrene med flere. Det irske band The Dubliners holdt deres 25 års jubilæum på Tønder Festival i 1985. Pete Seeger er et af de legendariske navne, som lagde vejen forbi festivalen i 1990’erne. Tønder Festival har formået at forny sig ind i årtusindskiftet med nordisk og international musik i topklasse, og det kan bestemt anbefales at lægge vejen forbi. Når du befinder dig i Sønderjylland, kan du også benytte dig at muligheden for at opleve den traditionsrige ringriderfest.