Tørlagt midt i festlighederne?

Telefonen dinger. Du har fået en besked. Og tilmed en af de mere irriterende af slagsen. Du er nemlig ved at løbe tør for mobildata, og er lige blevet varslet af dit teleselskab. Der kan være mange grunde til at du har opbrugt næsten al data i dit mobilabonnement. En af typiske syndere er apps samt streaming uden at være tilsluttet wi-fi. Eller sagt på en anden måde: Billede og lyd sluger data væsentligt hurtigere end helt almindelige tekstbeskeder og telefonopkald. 

Undgå at løbe tør for data 

Men et er, at det er drøn træls at løbe tør for data. Et andet er, når man gør det på uheldige tidspunkter. Som for eksempel når man er midt i et længe ventet arrangement. Det kan være en konfirmation, en rund fødselsdag – eller årets ringriderfest. Den længe ventede begivenhed, som kun løber af stabelen én gang om året. Og hvem har lyst til at løbe tør for data netop der? For hvordan skal man så kunne tage billeder af festlighederne? Eller koble sin playliste til anlægget sidst på aftenen, når festen for alvor er i gang? 

Dyrt – og irriterende – at løbe tør

Men at løbe tør for data medfører ikke kun gener og frustrationer. Det betyder desværre ofte også ekstra regninger eller afhængighed af wi-fi indtil en ny måned og en ny mængde data er tilgængelig. Heldigvis findes der en løsning på dette. Nemlig en mobilpakke med en stor mængde data. Det vil for langt de fleste sige et abonnement der indeholder minimum 20 GB data. Og selv om det kan være svært at gøre noget ved den opbrugte data, når årets sjoveste ringriderarrangement er i fuld galop, så kan du i det mindste være fuldt optanket næste år. 

Bliv mobil på en helt ny måde

En anden løsning der kan sikre at du ikke løber tør for data på upassende tidspunker er mobilt bredbånd. Det er – som navnet siger – bredbånd til at tage med på farten. For eksempel via en tablet eller iPad. Langt de fleste teleudbydere tilbyder også særlige abonnementer på mobilt bredbånd med frit forbrug til en fast, lav pris, så du kan streame, filme og høre musik uanset hvor du befinder dig. Men er du i tvivl om hvilken løsning du bør vælge? Og vil du gerne finde det billigste internet? Så findes der en række sider, der har samlet de bedste og mest fordelagtige tilbud netop nu. Så er det bare at vælge! Og så er du atter tilbage. Højt til hest med masser af data!