Tag til ringriderfest med din date

Ringriderfesten er en af de mest traditionstunge kulturelle begivenheder, man kan overvære i Danmark. Som begivenhed hitter denne spændende fest mest i Sønderjylland, og planlægger du at lægge vejen forbi ved næstkommende lejlighed, så overvej at kombinere begivenheden med en spændende date med din udkårne.

I tvivl om hvor I skal tage på date? Overvej en tur til ringriderfest!

Dating via internettet hitter for alvor i disse år. Tendensen er dog som sådan ikke ny. Det er nemlig efterhånden flere årtier siden, at man for første gang kunne oprette en profil på en dansk dating-side med henblik på at finde den eneste ene. I starten var det lidt tabubelagt at fortælle sin omgangskreds, at man havde mødt sin partner online, men i dag er det efterhånden så almindeligt, at alle fuldt ud har accepteret det.

Har du også fundet din kommende date online, f.eks. på en side som Senior.dk, og er I begge i tvivl om, hvor den første date skal afholdes? Så overvej kraftigt at tage et smut til ringriderfest. Fordelene ved at gøre det er nemlig helt klare. Dels er stemningen høj, løssluppen og uhøjtidelig, og dels er der mulighed for at få nogle fantastiske oplevelser. Alt sammen noget som passer perfekt til en afslappet første date.

Hvad kan I forvente til ringriderfesten?

Den traditionelle ringriderfest henvender sig både til de hesteinteresserede, men i høj grad også til dem som er født med et udpræget konkurrencegen. For selv om konkurrencen er ganske uformel, så kan der stadig være indædt kamp om at vinde den til den årlige fest.

Som tilskuer skal man generelt forvente liv og glade dage. Det passer som sådan perfekt til en første date. Der er mulighed for at få god mad og drikke til festen, og bliver stemningen lidt for oppisket, og lydniveauet for højt, så kan man sagtens fortrække lidt fra den værste larm, og så ellers finde et mere stille område. Her kan I lære hinanden lidt bedre at kende, få nogle gode snakke, og så må tiden jo vise, hvad det hele ellers kan føre til.

Slut af med en festlig tur i karrusellen

Der er tradition for, at der ofte er medrejsende tivolier ved ringriderfester. Er det også tilfældet, når I skal på date, så kan I med fordel afslutte aftenen med en romantisk og ikke mindst sjov tur i den vilde karrusel. Det bliver helt sikkert en date, du aldrig glemmer.