Hvor meget skal man gøre ud af sig selv til en ringriderfest?

Ringriderfester er populære, og især i Sønderjylland holder de traditionen i hævd med årlige ringriderfester. Det tiltrækker både ryttere og publikum i stor stil, og det er en festlig begivenhed, som mange ser frem til.

Tag kjole på til aftenparty

Skal du deltage i ringriderfest som rytter, så er det mest komfortabelt at have ridetøj på under selve turneringen. Her skal du koncentrere dig om at vinde turneringen. Men bagefter, når der afholdes aftenparty med mad og drikkevarer, så er det rart – især som kvinde – at kunne smide ridetøjet og iføre sig en flot og festlig kjole. Det er også rart at kunne føle sig feminin i en kjole, efter at man har svedt sig gennem en nervepirrende turnering i lange ridebukser. En ringriderfest er en festlig begivenhed, og derfor kan man sagtens iklæde sig en smart, strålende kjole, som vækker opmærksomhed. Er du på udkig efter den helt rigtige festkjole til en kommende ringriderfest, så kan du se det flotte udvalg af festkjoler og finde den helt rigtige kjolemodel og farve, som fås i mange størrelser.

Smukt og farverigt publikum

Er du publikum til en ringriderfest, så kan du møde op iklædt en smuk kjole, som bidrager til den festlige stemning på pladsen, hvor ringriderne afholder deres turnering. Du kan også iføre dig smarte accessories som fx en taske eller en smuk og farverig hat. Intet er for meget, når man afholder en ringriderfest, for alle ønsker at have en festlig og sjov dag. Det gør bestemt ikke noget, at du vækker opmærksomhed som publikum, så længe du gør det på en positiv måde, der bidrager til festen.

Tag en dansekjole på

Vejret kan som bekendt være uforudsigeligt, men så medbring en frakke eller en paraply. Søg ly i madtelte eller festtelte på pladsen, hvis der kommer et skybrud. Det vil helt sikkert blive en underholdende dag med spændende turneringer, og vinderne skal selvfølgelig fejres bagefter. Vil du gerne danse til ringriderfesten, så vælg en kjolemodel med en slids eller en model med vidde i, så du kan bevæge dig frit på dansegulvet. Vi garanterer dig for, at du får en spændende dag, når du deltager i ringriderfesten,